Langerak de Jong

Douwe Egberts koffiemachine kopen? Daar is een official dealer voor.

Bekijk Douwe Egberts koffiemachines
Douwe Egberts koffiemachine kopen bij official dealer Langerak de Jong

Denkt u na over de aankoop van een nieuwe koffiemachine? En kiest u voor de machine of voor de naam die erop staat?

Het jarenlange vertrouwen dat Nederland heeft met Douwe Egebrts koffie en koffieautomaten is er niet voor niets. 

En mocht u nadenken over de aanschaf van een Douwe Egberts koffiemachine: bij Langerak de Jong heeft u daar extra goede redenen voor.

Douwe Egberts: voor het totaalplaatje

Als official dealer van Douwe Egberts bieden wij u een heldere blik op de gehele koffievoorziening bij u op werk. Zo kijken wij als totaalleverancier naar alle benodigdheden. Misschien komt u elders uit op een lagere prijs voor een Douwe Egberts koffiemachine.

Maar heeft u berekend hoeveel u jaarlijks gaat betalen voor de koffie die erin gaat? Neemt u van ons aan dat de prijs van koffie pas echt aantikt, als u het vergelijkt met de prijs van een automaat.

En heeft u dezelfde berekening ook gemaakt voor de Douwe Egberts toebehoren? Bijvoorbeeld voor creamer, topping en suiker? Voor ieder kopje koffie is een koffiebekertje benodigd. Wat is de prijs die u elk jaar betaalt voor Fresh Brew Omni van Douwe Egberts bij Langerak de Jongeen Douwe Egberts koffiebeker?

Alles op een rijtje bij een Douwe Egberts koffiemachine

Geen probleem als u het antwoord niet weet op deze vragen. Daar is Langerak de Jong namelijk voor. Wij rekenen u graag voor hoeveel het u in totaal kost als u een Douwe Egberts koffiemachine koopt, met de koffiemelange die het best bij u past én alle toebehoren eromheen. Dan heeft u zwart op wit wat u betaalt voor de gehele koffievoorziening bij u op werk.

En dan pas kunt u een afgewogen beslissing maken of het u iets gaat schelen.

Betaalt u liever niet de aanschafprijs voor de automaat? Geen probleem, een koffieautomaat huren bij Langerak de Jong is de gewoonste zaak van de wereld.

Wij berekenen de prijs en nemen daarin een minimale afname van uw favoriete koffie in mee, zodat u ook bij de afname niet voor verrassingen komt te staan.

Mocht er onverhoopt iets schelen aan de automaat, dan komt onze technische dienst graag bij u langs om het defect snel op te lossen.

Wilt u daaromheen geen omkijken hebben naar uw Douwe Egberts koffiemachine? Onze full-service operating vult de machine graag voor u en neemt de schoonmaak en onderhoud u uit handen. Als het kan tweewekelijks, wekelijks. En als het nodig is elke dag.

Zo is uw organisatie compleet ontzorgd en is uw Douwe Egberts koffiemachine een visitekaartje voor uw organisatie. Goed voor jarenlang genieten van de lekkerste koffie en thee bij u op werk.

Bekijk Douwe Egberts koffiemachines