Langerak de Jong

Koffie in Zoetermeer

Naar de koffieautomaten 

Wat heeft u aan Langerak de Jong als Zoetermeers bedrijf? Wij leggen het graag uit. Inmiddels hebben wij vele bedrijven, scholen, instellingen, stichtingen en kerken als klant in de stad. j houden de lijntjes graag kort. Bijvoorbeeld bij het aanleveren van onze goederen. Onze eigen vervoersdienst bedient u snel. Net als onze full service operatingdienst voor het bijvullen en onderhouden van uw koffiemachine. Is uw koffieautomaat defect? Ook onze eigen technische dienst zit gewoon bij ons gevestigd en helpt u snel uit de brand. 

 

 

bedrijf, Wij willen meer betekenen voor het lokale bedrijfsleven door onze koffie in Zoetermeer aan te bieden. Ook komen wij graag in Bleiswijk, Benthuizen, Berkel & Rodenrijs, Moerkapelle, Nootdorp en Zevenhuizen. 

Koffie groothandel in Zoetermeer

Bent u opzoek naar smaakvolle koffie? In Zoetermeer bevindt zich ook de showroom. Op afspraak kunt u bij ons langskomen.

Naast koffie verkopen en verhuren wij ook de bijbehordnde automaten. Wij hebben de nieuwste varianten voor u op voorraad. U hoeft dus niet ver buiten uw standplaats te zoeken naar het beste kop koffie.

 Welke koffiemachine past het beste bij u?

- Een bonenautomaat: Dit type is bedoeld voor organisaties die opzoek zijn naar koffie van hoge kwaliteit.
- Een Fresh Brew automaat: Dit type heeft ongeveer dezelfde kwaliteit koffie als een bonenautomaat maar is sneller.
- Een Cafitesseautomaat: Dit type is bedoeld voor organisaties waar koffie in rap tempo klaar moet staan.
- Een Instantautomaat: Wenst u een snelle machine? Met een instant variant staat de kop koffie binnen 15 seconden klaar.

Heeft u last van storingen aan uw koffieautomaat?

Een automatenstoring kan voorkomen. Wij kunnen dit probleem voor u oplossen. Dit kan snel gedaan worden omdat zowel u als Langerak de Jong in Zoetermeer (of omgeving) gevestigd zijn. Dit betekent een kortere reistijd. De technische dienst is snel bij u op locatie.

Uw koffieautomaat laten bijvullen? Dat kunnen wij voor u doen.

Koffieautomaten zijn gevuld met ingrediënten. De voorraad bonen, cacao, melk, suiker en melk raken op. Uw koffieautomaat moet bijgevuld worden. Hoe vaak is afhankelijk van het gebruik. Wij willen u ontzorgen. De Full Operating dienst van Langerak de Jong kan dat. Wij vullen de voorraad ingrediënten bij terwijl u kunt doorgaan met het werk.

Onze showroom is gevestigd op het volgende adres:

Chroomstraat 50
2718 RH Zoetermeer (industrieterrein Lansinghage)

Routebeschrijving

Vanuit de richting Utrecht
Komt u uit de richting Utrecht? Neem de A12 richting Den Haag en 'pak' vervolgens afslag 7 Zoetermeer/Pijnacker/Berkel en Rodenrijs. Sla aan het einde van de afslag linksaf (bij de stoplichten). Bij de tweede groep stoplichten slaat u rechtsaf en daarna gaat u weer rechtsaf. Rijdt vervolgens rechtdoor (langs de MC Donalds) en na het viaduct gaat u met de bocht mee naar rechts en daarna meteen links. Na ongeveer 250 meter ziet u het pand aan uw linkerhand.

Vanuit de richting Den Haag
Komt u uit de richting Den Haag? Neem de A12 richting Utrecht en 'pak' vervolgens afslag 7 Zoetermeer/Pijnacker/Berkel en Rodenrijs. Sla aan het einde van de afslag rechtsaf. Bij de tweede groep stoplichten slaat u rechtsaf en daarna gaat u weer rechtsaf. Rijdt vervolgens rechtdoor (langs de MC Donalds) en na het viaduct gaat u met de bocht mee naar rechts en daarna meteen links. Na ongeveer 250 meter ziet u het pand aan uw linkerhand.

Met openbaar vervoer
Met de trein reist u naar station Zoetermeer Oost. Vervolgens neemt u bus 74 richting Zoetermeer Lansinghage. Stap uit bij bushalte Zilverstraat. Reistijd: 7 minuten vanaf station Zoetermeer Oost.

Bent u opzoek naar koffie in Zoetermeer? Neem contact met ons op!

Kortom, Voor smaakvolle koffie moet u in Zoetermeer zijn. Heeft u interesse in onze artikelen en diensten? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen u zo snel mogelijk terugbellen. Wij adviseren en informeren u graag.

 

Koffie in Zoetermeer vindt u bij Langerak de Jong

Contactformulier
Wij leveren niet aan particulieren. Bij een ordergrootte onder de € 275,- rekenen wij leveringskosten. Bij afname via Routeverkoop hebben we geen minimale ordergrootte en berekenen wij geen leveringskosten.

Contactgegevens

Ja, ik wil smaakvolle koffie op het werk

{formulier_35}

 

 ** Bij iedere aanvraag zullen wij een op maat gemaakt voorstel uitwerken