HomeContactZoetermeer

Koffie in Zoetermeer

Naar de koffieautomaten 

Langerak de Jong is gevestigd in Zoetermeer. Wij willen meer betekenen voor het lokale bedrijfsleven door onze koffie in Zoetermeer aan te bieden. Ook komen wij graag in Bleiswijk, Benthuizen, Berkel & Rodenrijs, Moerkapelle, Nootdorp en Zevenhuizen. 

Koffie groothandel in Zoetermeer

Bent u opzoek naar smaakvolle koffie? In Zoetermeer bevindt zich ook de showroom. Op afspraak kunt u bij ons langskomen.

Naast koffie verkopen en verhuren wij ook de bijbehordnde automaten. Wij hebben de nieuwste varianten voor u op voorraad. U hoeft dus niet ver buiten uw standplaats te zoeken naar het beste kop koffie.

 Welke koffiemachine past het beste bij u?

- Een bonenautomaat: Dit type is bedoeld voor organisaties die opzoek zijn naar koffie van hoge kwaliteit.
- Een Fresh Brew automaat: Dit type heeft ongeveer dezelfde kwaliteit koffie als een bonenautomaat maar is sneller.
- Een Cafitesseautomaat: Dit type is bedoeld voor organisaties waar koffie in rap tempo klaar moet staan.
- Een Instantautomaat: Wenst u een snelle machine? Met een instant variant staat de kop koffie binnen 15 seconden klaar.

Heeft u last van storingen aan uw koffieautomaat?

Een automatenstoring kan voorkomen. Wij kunnen dit probleem voor u oplossen. Dit kan snel gedaan worden omdat zowel u als Langerak de Jong in Zoetermeer (of omgeving) gevestigd zijn. Dit betekent een kortere reistijd. De technische dienst is snel bij u op locatie.

Uw koffieautomaat laten bijvullen? Dat kunnen wij voor u doen.

Koffieautomaten zijn gevuld met ingrediënten. De voorraad bonen, cacao, melk, suiker en melk raken op. Uw koffieautomaat moet bijgevuld worden. Hoe vaak is afhankelijk van het gebruik. Wij willen u ontzorgen. De Full Operating dienst van Langerak de Jong kan dat. Wij vullen de voorraad ingrediënten bij terwijl u kunt doorgaan met het werk.

Onze showroom is gevestigd op het volgende adres:

Chroomstraat 50
2718 RH Zoetermeer (industrieterrein Lansinghage)

Routebeschrijving

Vanuit de richting Utrecht
Komt u uit de richting Utrecht? Neem de A12 richting Den Haag en 'pak' vervolgens afslag 7 Zoetermeer/Pijnacker/Berkel en Rodenrijs. Sla aan het einde van de afslag linksaf (bij de stoplichten). Bij de tweede groep stoplichten slaat u rechtsaf en daarna gaat u weer rechtsaf. Rijdt vervolgens rechtdoor (langs de MC Donalds) en na het viaduct gaat u met de bocht mee naar rechts en daarna meteen links. Na ongeveer 250 meter ziet u het pand aan uw linkerhand.

Vanuit de richting Den Haag
Komt u uit de richting Den Haag? Neem de A12 richting Utrecht en 'pak' vervolgens afslag 7 Zoetermeer/Pijnacker/Berkel en Rodenrijs. Sla aan het einde van de afslag rechtsaf. Bij de tweede groep stoplichten slaat u rechtsaf en daarna gaat u weer rechtsaf. Rijdt vervolgens rechtdoor (langs de MC Donalds) en na het viaduct gaat u met de bocht mee naar rechts en daarna meteen links. Na ongeveer 250 meter ziet u het pand aan uw linkerhand.

Met openbaar vervoer
Met de trein reist u naar station Zoetermeer Oost. Vervolgens neemt u bus 74 richting Zoetermeer Lansinghage. Stap uit bij bushalte Zilverstraat. Reistijd: 7 minuten vanaf station Zoetermeer Oost.

Bent u opzoek naar koffie in Zoetermeer? Neem contact met ons op!

Kortom, Voor smaakvolle koffie moet u in Zoetermeer zijn. Heeft u interesse in onze artikelen en diensten? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen u zo snel mogelijk terugbellen. Wij adviseren en informeren u graag.

 

Koffie in Zoetermeer vindt u bij Langerak de JongContactformulier
Wij leveren niet aan particulieren. Bij een ordergrootte onder de € 275,- rekenen wij leveringskosten. Bij afname via Routeverkoop hebben we geen minimale ordergrootte en berekenen wij geen leveringskosten.

Contactgegevens

Langerak de Jong B.V.

Bezoekadres / Showroom
Chroomstraat 50
2718 RH Zoetermeer

Telefoon : 079 - 362 05 15
Fax : 079 - 361 26 16
E-mail : info@ldj.nl
KvK-nr : 27161108

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 08.00 - 17.00 u.


Routebeschrijving
Klik hier voor een routebeschrijving