Langerak de Jong

Coronapreventie op het werk en school

Desinfectiezuil bij Langerak de JongOp zoek naar een betrouwbaar adres voor uw desinfectiemiddelen voor op het werk?

Bestel online en word klant

Desinfectiemiddelen, zeep en schoonmaakmiddelen. Het zijn belangrijke voorwaarden om aan het werk te gaan én te blijven. Met Langerak de Jong als uw totaalleverancier kunt u aan de slag, met de bescherming van professionele schoonmaakmiddelen.

Wij nemen de veiligheid van u en uw collega's serieus. Wij maken daarom verschil tussen reinigingsmiddelen, zoals zeep en desinfectiemiddelen en toebehoren. Staat bij een product dat het desinfecterend is? Dan heeft dit product de minimale reinigingskracht zoals voorgeschreven door het RIVM.        

Een adres voor desinfectiemiddelen
Door eigen inkoop en magazijn houden wij eigen voorraden aan en kopen wij ruim in voor onze klanten. Het risico op misgrijpen is voor u op deze manier zo klein mogelijk.

Doordat wij niet afhankelijk zijn van een externe partij voor bezorging, heeft u meer zekerheid van levering. Onze chauffeurs bezorgen alle artikelen het bij u op het werk.

De totaalleverancier voor op het werk
U ervaart de voordelen van onze dienstverlening bij moeilijk verkrijgbare producten, zoals schoonmaakmiddelen en desinfectiemiddelen. Middelen die schoonmaken, verzorgen en desinfecteren. Hard tegen virussen zoals corona, maar ook tegen bacteriën en gisten.

De voordelen van onze dienstverlening gelden voor ons hele assortiment van meer dan 4000 producten online. Alles op een factuur, servicegericht en altijd een vast aanspreekpunt voor al uw vragen en wensen!

Kies voor gemak en service en word klant
Nog geen klant? Meld u aan, word klant en bestel online