Langerak de Jong

Eigen bedrukking met logo op waterflesjes, koffiebekers en sticks

Eigen bedrukking van Langerak de JongVraag een offerte aan

Wilt u uw bedrijf op een unieke manier aan uw klanten en medewerkers presenteren?

Kies voor een herkenbare presentatie en laat Langerak de Jong uw koffiebekers, suiker- en creamersticks, waterflesjes of servies bedrukken met uw eigen logo!

Koffiebekers en waterflesjes bedrukken

Als u kiest voor het bedrukken van koffiebekers, dan is iedere keer dat er koffie wordt gedronken bij u op werk een moment waarop uw bedrijfslogo zichtbaar is. Uiteraard krijgen gasten na een bezoek aan uw organisatie een waterflesje mee met uw bedrukking. Daarbij heeft u alle keuze in soort beker en het materiaal. Een biologisch afbreekbare koffiebeker, bijvoorbeeld, is goed voor afvalreductie en goed voor uw imago!

Leuk voor evenementen of een dagelijkse presentatie van uw bedrijf of boodschap.

Duurzaam ondernemen met Beautiful Cups

Beautiful Cups bij Langerak de Jong

Koffiebekers met eigen bedrukking combineren met duurzaam ondernemen? Het kan bij Langerak de Jong! Met het unieke concept van Beautiful Cups zorgt u voor aanplant van regenwoud en bespaart u tot 50% op de inkoop van uw koffiebekers!

Benieuwd naar het unieke concept? Langerak de Jong is als service groothandel exclusief partner van Beautiful Cups. Belangrijker nog: u bespaart flink op koffiebekers en draagt bij aan mvo in uw organisatie.

Lees meer over Beautiful Cups op onze site en meld u aan!

Suiker- en creamersticks bedrukken

Wilt u bij uw relaties en medewerkers herkenbaar voor de dag komen, dan kunt u bij Langerak de Jong uw suiker- en creamersticks met uw eigen tekst laten bedrukken. U kunt kiezen voor uw huisstijl, bedrijfsnaam of uw logo. Een perfecte manier om koffie en thee te presenteren. Hygiënisch, economisch en veel minder duur dan u denkt.

Servies bedrukken
Ook bedrukken we servies in uw eigen huisstijl of met uw eigen bedrijfsnaam en/of logo. U kunt kiezen uit een uitgebreid assortiment. Wij vertellen u hier graag meer over.

Servetten, placemats en onderzetters bedrukken
Voor een persoonlijke tafelaankleding kunt u een eigen ontwerp op servetten, placemats en onderzetters laten drukken. Niet alleen voor horecagelegenheden, maar zeker ook voor uw (bedrijfs)kantine. Hiermee maakt u de maaltijd echt af. Een feestelijke binnenkomer voor een bedrijfsdiner of borrel!

Klik op de button bovenaan en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor eigen bedrukking!