Eigen bedrukking met logo op waterflesjes, bekers en sticks

Eigen bedrukking van Langerak de Jong

Wilt u uw bedrijf op een unieke manier aan uw klanten en medewerkers presenteren, kies dan voor een herkenbare presentatie en laat uw suiker- en creamersticks, waterflesjes, uw wegwerpbekertjes of servies bedrukken in uw eigen huisstijl of met uw eigen logo.

Het aanbod van Langerak de Jong reikt ver. Hieronder vindt u meer informatie over deze dienst.

 

  • Bekers en waterflesjes bedrukken

Bekers en waterflesjes bedrukken behoort ook tot ons dienstenpakket. Het gaat dan om automatenbekers , waterflesjes bedrukken en/of drinkbekers. Ook kunt u bij Langerak de Jong kiezen voor bekers bedrukken die biologisch afbreekbaar zijn. Leuk voor evenementen of voor een dagelijkse presentatie van uw bedrijf of boodschap.

 • Duurzaam ondernemen met Beautiful Cups 

 • Beautiful Cups bij Langerak de Jong

  Koffiebekers met eigen bedrukking combineren met duurzaam ondernemen? Het kan bij Langerak de Jong! Met het unieke concept van Beautiful Cups bespaart u tot wel 50% op de inkoop van koffiebekers én zorgt u voor aanplant van regenwoud. Benieuwd naar het unieke concept? Langerak de Jong is als groothandel exclusief partner van Beautiful Cups. Belangrijker nog: u bespaart flink op koffiebekers en draagt bij aan mvo in uw organisatie.
  Lees meer over Beautiful Cups op onze site en meld u aan!

  • Suiker- en creamersticks bedrukken
   Wilt u bij uw relaties en medewerkers herkenbaar voor de dag komen, dan kunt u bij Langerak de Jong uw suiker- en creamersticks met uw eigen tekst laten bedrukken. U kunt kiezen voor uw huisstijl, bedrijfsnaam of uw logo. Een perfecte manier om koffie en thee te presenteren. Hygiënisch en economisch en veel minder duur dan u denkt.

  • Servies bedrukken

   Ook bedrukken we servies in uw eigen huisstijl of met uw eigen bedrijfsnaam en/of logo. U kunt kiezen uit een uitgebreid assortiment. Wij vertellen u hier graag meer over.

  • Servetten, placemats en onderzetters bedrukken

   Voor een persoonlijke tafelaankleding kunt u een eigen ontwerp op servetten, placemats en onderzetters laten drukken. Niet alleen voor horecagelegenheden, maar zeker ook voor uw (bedrijfs)kantine. Hiermee maakt u de maaltijd echt af.

   Interesse? Vraag een offerte aan via de button hieronder!

  • BrochureVraag een offerte aan