Langerak de Jong

Eigen bedrukking met logo op koffiebekers en sticks

Kies voor een herkenbare presentatie en laat Langerak de Jong jouw koffiebekers, suiker- en creamersticks of servies bedrukken met jouw eigen logo!

Koffiebekers bedrukken
Meer herkenbaarheid door middel van het bedrijfslogo op een koffiebeker. Daarbij heb je keus uit alle soorten bekers en materiaal. Bij afname van 50.000 stuks kun je bekers laten bedrukken.

Duurzaam ondernemen met Beautiful Cups
Koffiebekers met eigen bedrukking combineren met duurzaam ondernemen? Het kan bij Langerak de Jong! Met het unieke concept van Beautiful Cups zorg je voor aanplant van regenwoud en bespaar je tot 50% op de inkoop van jouw koffiebekers! 

Benieuwd naar het unieke concept? Langerak de Jong is als service groothandel exclusief partner van Beautiful Cups. Belangrijker nog: je bespaart flink op koffiebekers en draagt bij aan mvo in jouw organisatie.

Suiker- en creamersticks bedrukkenbedrukt porselein bij LDJ

Bij een afname van 36.000 stuks kun je de suiker- en creamsticks met jouw eigen tekst laten bedrukken. Je kan kiezen voor de huisstijl, bedrijfsnaam of het logo. Een perfecte manier om koffie en thee te presenteren. Hygiënisch, economisch en veel minder duur dan je denkt. 

Servies bedrukken
Ook bedrukken we servies in jouw eigen huisstijl of met de bedrijfsnaam en/of het logo. Je kunt kiezen uit een uitgebreid assortiment. Vraag naar vrijblijvend advies! 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ik wil vrijblijvend advies over eigen bedrukking!