Eigen bedrukking met logo op waterflesjes, bekers en sticks

Eigen bedrukking van Langerak de Jong

Wilt u uw bedrijf op een unieke manier aan uw klanten en medewerkers presenteren, kies dan voor een herkenbare presentatie en laat uw suiker- en creamersticks, waterflesjes, uw wegwerpbekertjes of servies bedrukken in uw eigen huisstijl of met uw eigen logo.

Het aanbod van Langerak de Jong reikt ver. Hieronder vindt u meer informatie over deze dienst.

 • Bekers en waterflesjes bedrukken

  Bekers en waterflesjes bedrukken behoort ook tot ons dienstenpakket. Het gaat dan om automatenbekers , waterflesjes bedrukken en/of drinkbekers. Ook kunt u bij Langerak de Jong kiezen voor bekers bedrukken die biologisch afbreekbaar zijn. Leuk voor evenementen of voor een dagelijkse presentatie van uw bedrijf of boodschap.

 • Suiker- en creamersticks bedrukken

  Wilt u bij uw relaties en medewerkers herkenbaar voor de dag komen, dan kunt u bij Langerak de Jong uw suiker- en creamersticks met uw eigen tekst laten bedrukken. U kunt kiezen voor uw huisstijl, bedrijfsnaam of uw logo. Een perfecte manier om koffie en thee te presenteren. Hygiënisch en economisch en veel minder duur dan u denkt.

 • Servies bedrukken

  Ook bedrukken we servies in uw eigen huisstijl of met uw eigen bedrijfsnaam en/of logo. U kunt kiezen uit een uitgebreid assortiment. Wij vertellen u hier graag meer over.

 • Servetten, placemats en onderzetters bedrukken

  Voor een persoonlijke tafelaankleding kunt u een eigen ontwerp op servetten, placemats en onderzetters laten drukken. Niet alleen voor horecagelegenheden, maar zeker ook voor uw (bedrijfs)kantine. Hiermee maakt u de maaltijd echt af.

           Voor persoonlijk advies over bijvoorbeeld servies bedrukken kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen.

BrochureVraag een offerte aan