Langerak de Jong

Certificaten

Het is erg belangrijk om mee te gaan met de trends, ontwikkelingen en nieuwe wet- en regelgeving. Langerak de Jong zorgt ervoor dat wij alle benodigde certificaten behalen om zo up-to-date te blijven. De veiligheid staat hierin voorop. Daarnaast is het ook belangrijk om te blijven ontwikkelen om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken. Welke certificaten Langerak de Jong behaald heeft worden nader toegelicht. 

Hygiëne en voedselveiligheid – ISO 22000

ISO 22000

Duurzame voedselproductie is het produceren van goede voeding, die niet ten koste gaat van andere zaken. Bijvoorbeeld ten koste van jullie gezondheid. Langerak de Jong is geen productiebedrijf, maar dat wil niet zeggen dat wij hier geen rol in hebben.

Ook het beheer, opslag en vervoer moet zorgvuldig gebeuren. Wij nemen hier geen enkel risico mee. Het onafhankelijk certificeringsbureau Bureau Veritas controleert ons daarop. Voor 2021 deed het bureau dit volgens de strikte normen van het HACCP-systeem voor voedselveiligheid. ISO 22000 is de opvolger van dit certificaat en om die reden heeft Langerak de Jong hiervoor een audit aangevraagd. 

ISO 22000 is de opvolger van HACCP

De uitkomst van deze audits aan de hand van ISO 22000, is dat Langerak de Jong zorgvuldig en hygiënisch te werk gaat. De uitkomsten van de laatste audit is in 2021 bekrachtigd door Bureau Veritas en staan in het Certificaat van goedkeuring.   

 

Kwaliteitsmanagementsysteem - ISO 9001

ISO 9001

Tegenwoordig zijn transparantie en betrouwbaarheid belangrijke elementen in de markt. Langerak de Jong is het hier volledig mee eens, daarom werken wij continu aan het verbeteren van onze organisatie.

Door onze bedrijfsprocessen te verbeteren, kunnen we jou beter van dienst zijn. Dit doen we door de kwaliteit van onze producten en diensten te optimaliseren. Belangrijk hierin is dat we ook transparant zijn over de kwaliteit en de kwaliteit van onze service blijven ontwikkelen en verbeteren. Dit is dan ook waar de ISO 9001 voor staat.

Bureau Veritas verklaart dat Langerak de Jong aan de eisen van de norm ISO 9001:2015 voldoet. De uitkomsten van de laatste audit is in 2021 bekrachtigd door Bureau Veritas en staan in het Certificaat van goedkeuring.