Langerak de Jong

Hygiëne en voedselveiligheid

 

Duurzame voedselproductie is het produceren van goede voeding, die niet ten koste gaat van andere zaken. HACCP certificering voor voedselveiligheid bij Langerak de JongBijvoorbeeld ten koste van uw gezondheid. Langerak de Jong is geen productiebedrijf, maar dat wil niet zeggen dat wij hier geen rol in hebben.

Ook het beheer, opslag en vervoer moet zorgvuldig gebeuren. Wij nemen hier geen enkel risico mee. Het onafhankelijk certificeringsbureau Bureau Veritas controleert ons daarop. Dat doet Bureau Vertitas volgens de strikte normen van het HACCP-systeem voor voedselveiligheid. 

Certificaat van goedkeuring

De uitkomst van deze audits voor de HACCP-certificering, is dat Langerak de Jong zorgvuldig en hygiënisch te werk gaat. De uitkomsten van de laatste audit in 2018 door Bureau Veritas, staan in het Certificaat van goedkeuring.   

Binnenkort wordt de HACCP-certificering vervangen. De kans is groot dat Langerak de Jong overstapt op certificering volgens het stelsel van ISO 22000.