Langerak de Jong

Hygiëne en voedselveiligheid

 

Duurzame voedselproductie is het produceren van goede voeding, die niet ten koste gaat van andere zaken. ISO22000 certificaat van Langerak de Jong
Bijvoorbeeld ten koste van uw gezondheid. Langerak de Jong is geen productiebedrijf, maar dat wil niet zeggen dat wij hier geen rol in hebben.

Ook het beheer, opslag en vervoer moet zorgvuldig gebeuren. Wij nemen hier geen enkel risico mee. Het onafhankelijk certificeringsbureau Bureau Veritas controleert ons daarop. Voor 2021 deed het bureau dit volgens de strikte normen van het HACCP-systeem voor voedselveiligheid. ISO22000 is de opvolger van dit certificaat en om die reden heeft Langerak de Jong hiervoor een audit aangevraagd. 

ISO22000 is de opvolger van HACCP

De uitkomst van deze audits aan de hand van ISO22000, is dat Langerak de Jong zorgvuldig en hygiënisch te werk gaat. De uitkomsten van de laatste audit is in 2021 bekrachtigd door Bureau Veritas en staan in het Certificaat van goedkeuring.