Langerak de Jong

De lekkerste thee voor op het werk

Tea of Life is het antwoord van Langerak de Jong op de vraag naar eerlijk geproduceerde thee. Als je op werk Tea of Life drinkt geniet je van heerlijke thee van plantages uit Sri Lanka. Je zou Tea of Life daarom alleen al kunnen kopen door de gezonde melanges, de verkwikkende kruiden en de smaken met echte stukjes fruit.

Maar er zijn nog een paar belangrijke redenen waarom Tea of Life een plekje verdient op het werk. Met Tea of Life steun je het personeel op de theeplantage. Daarnaast zijn steeds meer melanges biologisch. Instituut SKAL controleert onafhankelijk of de thee voldoet aan alle eisen.

Tea of Life Fairtrade thee bij Langerak de Jong

 

 

 

 

 

 

Het beste theeblad

Alleen de bovenste twee blaadjes en de knop van de theeplant zijn goed genoeg voor Tea of Life. De plantages zelfMaster blender Inra Esram van Axxent bevinden zich op een hoogte van ongeveer 1500 meter; ideale omstandigheden voor de groei. Master blender Inra Esram ziet toe op de kwaliteit en de unieke smaak, voordat de thee wordt verpakt. Snel nadat de thee is aangekomen bij Axxent in Gorinchem, gaat de thee naar ons magazijn in Zoetermeer. 

Zo blijft de thee vers en wordt er gehandeld met korte lijntjes. 

Exclusief voor zakelijke klanten: Tea of Life, SunLeaf en Bradley's

Geniet van een nog groter assortiment en de vele smaken van Tea of Life, SunLeaf en Bradley's. Deze drie merken zijn exclusief ontwikkeld voor op het werk. De ruime keuze, de grotere verpakkingseenheden en de aantrekkelijke prijs zorgen voor kwaliteit op de werkvloer. Daarnaast is de kans groot dat je bespaart door de aantrekkelijke prijs van Tea of Life, SunLeaf en Bradley's.   

Bradley’s Tea theezakjes mogen bij het gft-afval!
Bradley’s Tea heeft de Green Deal ondertekend! Dit betekent een overstap naar composteerbare koffiepads, theezakjes en een duurzame verwerking hiervan. De Greendeal zet zich in voor het deponeren van theezakjes en koffiepads in de gft-afvalbak. Dit is geheel in lijn met de doelstellingen van het Plastic Pact en Nederland Circulair in 2050; minder restafval, meer en schoner compost en duidelijkheid voor consumenten. Meer dan 95% van de theezakjes zijn al geschikt voor het gft-afval. Dit geldt ook voor de theezakjes van Bradley’s Organic en Bradley’s Favourites.

Beter voor het personeel

Tea of Life heeft het Fairtrade-predicaat. Het personeel van de plantage merkt dat in het dagelijks leven. Zij krijgen een vastgestelde minimumprijs voor de thee. Daarbovenop wordt een premie gegeven. De Fairtrade Premium Committee, bestaande uit werknemers en management, beslist over de bestemming voor dit geld. Zo is in de afgelopen jaren geïnvesteerd in een gemeenschapcentrum, met een school en kinderopvang.

Direct contact met Langerak de Jong

Door de aankoop van Tea of Life bij Langerak de Jong steun je de ontwikkeling van het personeel en hun gezinnen. Moederbedrijf Axxent controleert dit en bezoekt het gebied regelmatig. Langerak de Jong onderhoudt direct en doorlopend de contacten met leverancier Axxent. 

Vraag offerte aan voor fairtrade thee op het werk