Langerak de Jong

ETNA koffiemachines

Etna
De ETNA Dorade lijn in drie verschillende formaten met verse Espressobonen biedt eindeloze mogelijkheden.
  • Hoogwaardig gehard glazen front en stalen kast
  • Gebruiksvriendelijke smart touch bediening
  • Compact, medium of large
  • Energielabel A++ bij gebruik van energie spaarstand

 

 

Dorade Espresso compact

De Espresso Compact is een kleine, veelzijdige koffiemachine die met een druk op de knop tien verschillende koffiesoorten zet op basis van koffiebonen, topping en chocolade. Met zijn afmetingen van 52,4 (h) x 32 (b) x 51,5 (d) cm past deze Espresso Compact altijd onder de keukenkast. Het bijvullen van de koffie blijft altijd mogelijk door de slimme afsluiters, ook bij ruimtegebruik kunnen de inhoudscontainers worden bijgevuld. Het moderne display maakt deze machine makkelijk in gebruik en dankzij het geïntegreerde reinigingsprogramma kost het onderhoud weinig tijd.

MilkBase

Bij de Dorade compact en de Dorade medium kun je kiezen voor een ETNA MilkBase erbij. Dit is een slimme machine die gekoppeld kan worden aan een van deze twee koffiemachines, waarna je de lekkerste melkschuim creëert. Perfecte en verse melkschuim voor jouw cappuccino of latte macchiato binnen no-time.

 

Dorade Espresso medium

Deze veelzijdige koffiemachine serveert een espresso, cappuccino of latte macchiato gemaakt van vers gemalen bonen, met één druk op de knop. De machine is voorzien van een dubbele uitgifte voor koffie en cappuccino, die tijd bespaart. De koffie uit deze nieuw ontworpen machine is gezet in slechts 30 seconden. De Braumann-brewer van Zwitsers fabricaat gaat jarenlang mee en zorgt iedere kop opnieuw voor het beste uit de espressobonen. Daarnaast zorgt het aparte heet water uitgiftepunt ervoor dat je nooit een druppel koffie in je heet water hebt.

Dorade Espresso large

Als je geen keuze wilt maken tussen gemak, variatie of capaciteit; maak dan kennis met de ETNA Dorado Large. Deze compacte koffiemachine met hoge kwaliteit brewer zet heerlijke koffie, veel en snel. Deze veelzijdige koffie machine is ideaal voor afdelingen/kantoren vanaf 50 personen. Geniet van een espresso, cappuccino of latte macchiato gemaakt van vers gemalen bonen, met één druk op de knop. De machine is voorzien van een dubbele uitgifte voor koffie en cappuccino, die tijd bespaart. Daarnaast zorgt het aparte heet water uitgiftepunt ervoor dat je nooit een druppel koffie in je heet water hebt.