Langerak de Jong

Gebruikte koffiemachine en tweedehands

 

Vrijblijvend meer informatie  Of toch een nieuwe koffieautomaat kopen?

Op zoek naar een voordelig geprijsde occassion? In de koffiemachine outlet van Langerak de Jong vindt u ongetwijfeld een gebruikte koffiemachine die past bij uw wensen! 

Gebruikte koffiemachine kopen bij Langerak de Jong?

 

 

 

 

 

 


U kunt ze kopen met flinke korting!
  En als u een gebruikte koffieautomaat of een tweedehands koffiemachine afneemt in combinatie met afname van ons assortiment, kan uw voordeel verder oplopen.  

Een tweedehands koffiemachine van Langerak de Jong heeft de volgende voordelen: 

  • kwaliteitsproduct van gecertificeerde dealer 
  • gereviseerd, nagekeken en hygiënisch gereinigd
  • kan met korting op ons totaalassortiment
  • genieten van A-kwaliteit koffie van ons eigen merk Primo Bravo
  • ook met fullservice onderhoudscontract 
  • scherpe prijs 
  • deskundig advies.

________________________________________________________________________

Gebruikte koffiemachines bij Langerak de JongGebruikte koffiemachines: een selectie uit ons aanbod tweedehands koffiemachines

Animo Optivend

Bravilor Novo

Schaerer Barista ONE

Douwe Egberts Premio

De Jong Duke Nio 

De Jong Duke Siro Touch

Op zoek naar een ander type of merk? Vraag het ons via het aanmeldformulier

Of bekijk ons complete assortiment nieuwe koffiemachines voor op het werk.

_________________________________________________________________________

Interesse en info-aanvraag

Neem dan via onderstaand korte formulier contact met ons op.

Wij adviseren u graag over de ideale gebruikte koffiemachine, die tegemoet komt aan uw wensen en voorkeur. Heeft u uw keuze gemaakt, dan leveren wij de tweedehands koffiemachine binnenkort gereinigd en nagekeken bij u af. 

 

 

Waarom een tweedehands koffiemachine bij ons?

U overweegt de aankoop van een tweedehands koffiemachine, maar u hikt aan tegen de hoge kosten? Een offerte aanvragen bij Langerak de Jong laat u zien dat er toch genoeg mogelijk is. 

Een gebruikte koffiemachine van Langerak de Jong is vaak honderden euro's goedkoper dan een nieuwe. Die korting krijgt u wellicht bij andere aanbieders ook. Waarom zou u dat liever bij ons doen? Omdat onze gebruikte koffiemachines ook bij ons vandaan komen.

Wij kennen de historie, de verbruikgegevens en de vorige eigenaar. En wij weten wat we verkopen. Dus u weet wat u koopt: een gebruikte koffiemachine met een heel duidelijke historie. 

Meer kennis over uw koffiemachine

Maar er zijn meer voordelen. Langerak de Jong heeft een jarenlange reputatie van full-service onderhoud bij tientallen klanten. Wij vullen, reinigen en onderhouden koffiemachines. Hierdoor kennen wij de staat van tweedehands koffiemachines.

Doordat wij er dichter op zitten, weten wij dat deze met aandacht zijn onderhouden en gevuld. Dat geeft u zekerheid. Niet voor niets werken gebruikte koffiemachines van ons na aankoop nog jarenlang ongestoord verder. 

Gecombineerd met ons eigen merk Primo Bravo koffie weet u zich verzekerd van ongestoord koffiegenot op het werk. Voordelig geprijsd en in combinatie met ons brede assortiment gecombineerd met een flinke voorraad koffie. 

De koffievoorziening compleet verzorgd

Zoek niet verder naar alle andere toebehoren voor een prima koffievoorziening op het werk. Koffiebekers, houten roerstaafjes, creamer, suiker en topping voor cappuccino en latte macchiato. Bekijk ons aanbod en overtuig uzelf van het complete aanbod bij een gebruikte koffiemachine.