Langerak de Jong

Koffiebekers kopen? Vraag advies aan de specialist!

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Op zoek naar een duurzame oplossing voor koffiebekers bij jou op het werk? Met de koffiebekers van Langerak de Jong haal je de koffiebeker in huis die je wenst. In de uitvoering naar keuze, de juiste hoeveelheid en passend bij jouw budget. Daarnaast: onze koffiebekers zijn geschikt voor ons recyclingsprogramma! Zo wordt er van de koffiebekers, toilethanddoekjes en wc-papier gemaakt. Ook bij ons te koop! 

Jouw bedrijf wordt voorzien vanuit ons eigen magazijn in Zoetermeer, waar plek genoeg is voor een ruime voorraad van alle koffiebekers in ons assortiment. Dus ook van jouw koffiebeker. Zo voorkom je dat je misgrijpt op het werk.

Kortom, met één adres heb je niets meer te wensen. Koffiebekers kopen maken wij graag gemakkelijk voor jou, in de uitvoering die jij wilt. De koffiebekers zijn gemaakt van karton.

De vier grootste voordelen voor u op een rijtje:

 

Koffiebekers op het werk nodig? Langerak de Jong biedt het complete pakket!

1. Eén sterk eigen merk

Met Primo Bravo haal je niet alleen koffiebekers in huis, maar een complete koffievoorziening. Eén merk voor bekers, koffie, suiker, creamer, enzovoort. Een duidelijke merk met bewezen kwaliteit, tegen een prima prijs. 

_________________________________________________________________________________

Koffiebeker met eigen bedrukking

 

2. Koffiebekers kopen zonder uitstraling kan altijd nog

Het voordeel van onze expertise in koffiebekers is dat je alle keuze hebt. Koffiebekers kopen met jouw logo of boodschap? Doen! Je onderscheidt jezelf van de rest. Uiteraard leveren wij dit in het formaat en inhoud die jij wenst. 

_________________________________________________________________________________

Recycling van bekers bij Langerak de Jong3. Recycling? Vanzelfsprekend!

Onze koffiebekers zijn geschikt voor recycling. Dat hoef je niet zelf op te lossen. Je kunt de bekers door ons laten ophalen. Of het nu kartonnen, papieren of plastic koffiebekers zijn; dat maakt niet uit. Jouw kartonnen bekers, bijvoorbeeld van ons eigen merk Primo Bravo, gaan bijvoorbeeld na inzameling naar Wepa. Daar worden ze gerecycled tot wc-papier en toilethanddoekjes. Daarnaast hebben wij biologisch afbreekbare koffiebekers. Je herkent alle recyclebare koffiebekers aan het groene kringloop-logo.   

_________________________________________________________________________________ 

Beautiful Cups bij Langerak de Jong4. Beautiful Cups: uniek concept voor nog meer MVO

Ligt je ambitie voor Duurzaam Ondernemen nog hoger? Koffiebekers kopen is één ding, maar waar gaan ze naartoe na gebruik? De Beautiful Cup wordt gerecycled tot wc-papier en handdoekjes. Daar bovenop wordt er voor iedere doos bekers nieuw regenwoud aangeplant op Sumatra. Je beschermt daarnaast de Orang Oetang. Meld je aan voor dit unieke programma bij Langerak de Jong.

Duur? Nee! Doordat je de Beautiful Cup tot drie keer gebruikt kan worden, bespaar je zelfs op koffiebekers bij jou op het werk!

_________________________________________________________________________________

 

Binnen 1 minuut jouw aanvraag voor koffiebekers:

 Een greep uit ons assortiment Koffiebekers