Langerak de Jong

Koffiebekers kopen? Vraag advies aan de specialist!

Koffiebekers kopen bij Langerak de Jong

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Op zoek naar een duurzame oplossing voor koffiebekers bij u op het werk? Met de koffiebekers van Langerak de Jong haalt u de koffiebeker in huis die u wenst. In de uitvoering naar keuze, de juiste hoeveelheid en passend bij uw budget. Daarnaast: onze koffiebekers zijn geschikt voor ons recyclingsprogramma! Zo kunnen er van uw koffiebekers toilethanddoekjes en wc-papier worden gemaakt. Ook bij ons te koop!

U wordt voorzien vanuit ons eigen magazijn in Zoetermeer, waar plek genoeg is voor een ruime voorraad van alle koffiebekers in ons assortiment. Dus ook van uw koffiebeker. Zo voorkomt u dat u misgrijpt op het werk.

Kortom: met één adres heeft u niets meer te wensen. Koffiebekers kopen maken wij graag gemakkelijk voor u. In de uitvoering die u wilt. De koffiebekers zijn gemaakt van karton.

De vier grootste voordelen voor u op een rijtje:

 

Koffiebekers op het werk nodig? Langerak de Jong biedt het complete pakket!

1. Eén sterk eigen merk

Met Primo Bravo haalt u niet alleen koffiebekers in huis, maar een complete koffievoorziening. Eén merk voor bekers, koffie, suiker, creamer, enzovoort. Een duidelijke merk met bewezen kwaliteit, tegen een prima prijs. 

_________________________________________________________________________________

Koffiebeker met eigen bedrukking

 

2. Koffiebekers kopen zonder uitstraling kan altijd nog

Het voordeel van onze expertise in koffiebekers is dat u alle keuze heeft. Koffiebekers kopen met uw logo of boodschap? Doen! U onderscheidt u van de rest. Uiteraard leveren wij dit in het formaat en inhoud die u wenst. 

_________________________________________________________________________________

Recycling van bekers bij Langerak de Jong3. Recycling? Vanzelfsprekend!

Onze koffiebekers zijn geschikt voor recycling. Dat hoeft u niet zelf op te lossen. U kunt de bekers door ons laten ophalen. Of het nu kartonnen, papieren of plastic koffiebekers zijn; dat maakt niet uit. Uw kartonnen bekers, bijvoorbeeld van ons eigen merk Primo Bravo, gaan bijvoorbeeld na inzameling naar Wepa. Daar worden ze gerecycled tot wc-papier en toilethanddoekjes. Daarnaast hebben wij biologisch afbreekbare koffiebekers. U herkent alle recyclebare koffiebekers aan het groene kringloop-logo.   

_________________________________________________________________________________ 

Beautiful Cups bij Langerak de Jong4. Beautiful Cups: uniek concept voor nog meer MVO

Ligt uw ambitie voor Duurzaam Ondernemen nog hoger? Koffiebekers kopen is één ding, maar waar gaan ze naartoe na gebruik? De Beautiful Cup wordt gerecycled tot wc-papier en handdoekjes. Daar bovenop wordt er voor iedere doos bekers nieuw regenwoud aangeplant op Sumatra. U beschermt daarnaast de Orang Oetang. Meld u aan voor dit unieke programma bij Langerak de Jong.

Duur? Nee! Doordat u de Beautiful Cup tot drie keer gebruikt kan worden, bespaart u zelfs op koffiebekers bij u op het werk!

_________________________________________________________________________________

 

Binnen 1 minuut uw aanvraag voor koffiebekers:

 Een greep uit ons assortiment Koffiebekers