Langerak de Jong

Primo Bravo, van koffie groothandel Langerak de Jong

De beste koffie op het werk? Dat gaat verder dan alleen een koffiemachine. Steeds meer klanten genieten van  ons eigen merk Primo Bravo! 

Primo Bravo is een smaakvolle, rijke koffie met een gevestigde reputatie. Langerak de Jong garandeert je de beste melanges met een hoge kwaliteit. Al jarenlang gebrand onder toezicht van koffie groothandel Langerak de Jong, met de aantrekkelijke prijs die daarbij hoort.  

De beste koffie voor op het werk is Primo Bravo

 

 

 

 

 

 

Maak kennis met Primo Bravo koffie

De 16 melanges bieden:

  • een heerlijke koffie op het werk met alle toebehoren als suiker, creamer, cacao en melkproducten. Vers gebrand bij een gerespecteerde Nederlandse koffiebrander
  • na het branden vers geleverd aan ons magazijn in Zoetermeer: snel bij jullie op het werk
  • voor iedere zetmethode: verse koffiebonen, fresh brew, instant en snelfiltermaling    
  • voordelig; de kwaliteit van een A-merk, aantrekkelijk geprijsd.

Vraag vrijblijvend advies aan!

Benieuwd naar de producten? Bekijk hier alle Primo Bravo producten.

Ons adviseur laat je graag vrijblijvend kennismaken met Primo Bravo op het werk.

Eén merk voor jullie koffievoorziening

Met Primo Bravo drink je de lekkerste koffie op het werk. Maar ook voor alle andere warme dranken uit de koffieautomaat kun je vertrouwen op onze productlijn.

In onze webshop vind je A-kwaliteit topping, melkproduct en cacao voor de lekkerste cappuccino, latte macchiato en Wiener melange. Ook suiker en creamer zijn opgenomen in het Primo Bravo assortiment bij koffie groothandel Langerak de Jong. 

Koffie groothandel voor al jullie wensen

Op werk ben je gewend aan een bepaald merk of smaak. Met Primo Bravo koffie valt er genoeg te kiezen. Dark roast voor een pittige bak koffie, maar ook het verfijnde aroma van onze excellent-melanges en alles ertussen in.

Langerak de Jong bied je graag de fairtrade en biologische koffie aan. Zo past de koffie naadloos bij jullie beleid rond duurzaam ondernemen. En help je de koffieboeren die Primo Bravo-bonen verbouwen én het milieu tegelijkertijd. 

De beste koffie op het werk: waarom Primo Bravo?

  • Smaakvol: Primo Bravo staat voor heerlijk pittige koffie met een zachte nasmaak en een verleidelijke geur. Precies zoals u het wilt: gastvrij en smaakvol.
  • Complete lijn: Primo Bravo is verkrijgbaar in alle varianten. Van cacao voor chocolademelk tot snelfiltermaling koffie en van espressobonen tot fresh brew. Inclusief suiker, creamer, bekers en roerstaafjes.
  • Lage prijs: Primo Bravo koffie is aanzienlijk scherper geprijsd dan de koffie van de bekende A-merken. Dat betekent meer koffie op kantoor voor minder geld. We rekenen graag uit hoeveel je kunt besparen!
  • Koffiemachine kopen voor plaatsing bij jullie op kantoor: Met de automaten en koffieapparaten van diverse fabrikanten verzekert koffie groothandel Langerak de Jong je op elk moment van een vers kopje koffie. Kopen kan, een koffieautomaat huren is uiteraard ook geen probleem. Veel bedrijven gingen je voor.
  • Fairtrade en biologisch: Waar komt de koffie nu vandaan? Onze espressobonen en fresh brew koffie zijn fairtrade en biologisch. Een verantwoorde kop koffie, waarbij rekening wordt gehouden met mens en milieu. Dat smaakt nog beter!

Koffietoebehoren op kantoor

Het Primo Bravo assortiment bestaat niet alleen uit koffie. Handige artikelen van ons eigen merk zoals suiker- en creamersticks, chocosticks, roerlepeltjes en afvalzakken kun je ook bestellen. Met dit assortiment maak je de koffievoorziening op het werk compleet. 

Nog meer voordeel?

Is er zeker! Met het loyaliteitsprogramma van Primo Bravo spaar je bij Primo Bravo producten voor korting op een nieuwe automaat, bijvoorbeeld een Franke koffiemachine en waardebonnen. Je zult niet de eerste organisatie zijn die dankzij Primo Bravo koffie een koffieautomaat helemaal gratis ontvangt!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!