Langerak de Jong

Primo Bravo, van koffie groothandel Langerak de Jong

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wat vindt u de beste koffie op het werk? Klanten van koffie groothandel Langerak de Jong kennen het antwoord op deze vraag. Steeds vaker genieten zij van ons eigen merk Primo Bravo.

Primo Bravo is een smaakvolle, rijke koffie met een gevestigde reputatie. Langerak de Jong garandeert u de beste melanges met een hoge kwaliteit. Al jarenlang gebrand onder toezicht van koffie groothandel Langerak de Jong, met de aantrekkelijke prijs die daarbij hoort.  

De beste koffie voor op het werk is Primo Bravo

 

 

 

 

 

 

Maak kennis met Primo Bravo koffie

De 16 melanges bieden u:

  • heerlijke koffie op het werk, in meer dan 15 melanges, met alle toebehoren als suiker, creamer, cacao en melkproducten. Vers gebrand voor u bij een gerespecteerde Nederlandse koffiebrander
  • na het branden vers geleverd aan ons magazijn in Zoetermeer: snel bij u op werk
  • voor iedere zetmethode: verse koffiebonen, fresh brew, instant en snelfiltermaling    
  • voordelig; de kwaliteit van een A-merk, aantrekkelijk geprijsd.

Uw adviseur laat u graag vrijblijvend kennismaken met Primo Bravo op het werk.

Eén merk voor uw koffievoorziening

Met Primo Bravo drinkt u de lekkerste koffie op het werk. Maar bij u op werk wordt niet alleen maar zwarte koffie gedronken. Ook voor alle andere warme dranken uit uw koffieautomaat kunt u vertrouwen op onze productlijn.

In onze webshop vindt u A-kwaliteit topping, melkproduct en cacao voor de lekkerste cappuccino, latte macchiato en Wiener melange. Ook suiker en creamer zijn opgenomen in het Primo Bravo assortiment bij koffie groothandel Langerak de Jong. 

Koffie groothandel voor al uw wensen

Op werk bent u gewend aan een bepaald merk of smaak. Met Primo Bravo koffie valt er genoeg te kiezen. Dark roast voor een pittige bak koffie, maar ook het verfijnde aroma van onze excellent-melanges en alles ertussen in.

Heeft uw organisatie ook voor mens en milieu? Wij ook! Langerak de Jong biedt u graag de fairtrade en biologische koffie aan. Zo past uw koffie naadloos bij uw beleid rond duurzaam ondernemen. En helpt u de koffieboeren die Primo Bravo-bonen verbouwen én het milieu tegelijkertijd. 

De beste koffie op het werk: waarom Primo Bravo?

  • Smaakvol: Primo Bravo staat voor heerlijk pittige koffie met een zachte nasmaak en een verleidelijke geur. Precies zoals u het wilt: gastvrij en smaakvol.
  • Complete lijn: Primo Bravo is verkrijgbaar in alle varianten. Van cacao voor chocolademelk tot snelfiltermaling koffie en van espressobonen tot fresh brew. Inclusief suiker, creamer, bekers en roerstaafjes.
  • Lage prijs: Primo Bravo koffie is aanzienlijk scherper geprijsd dan de koffie van de bekende A-merken. Dat betekent meer koffie op kantoor voor minder geld. We rekenen graag voor u uit hoeveel u kunt besparen!
  • Koffiemachine kopen voor plaatsing bij u op kantoor: Met de automaten en koffieapparaten van diverse fabrikanten verzekert koffie groothandel Langerak de Jong u op elk moment van een vers kopje koffie. Kopen kan, een koffieautomaat huren is uiteraard ook geen probleem. Veel bedrijven gingen u voor.
  • Fairtrade en biologisch: Waar komt uw koffie nu vandaan? Onze espressobonen en fresh brew koffie zijn fairtrade en biologisch. Een verantwoorde kop koffie, waarbij rekening wordt gehouden met mens en milieu. Dat smaakt nog beter!

Koffietoebehoren op kantoor

Het Primo Bravo assortiment bestaat niet alleen uit koffie. Handige artikelen van ons eigen merk zoals suiker- en creamersticks, chocosticks, roerlepeltjes en afvalzakken kunt u ook bestellen. Met dit assortiment maakt u de koffievoorziening op het werk compleet. 

Nog meer voordeel?

Is er zeker! Met het loyaliteitsprogramma van Primo Bravo spaart u bij Primo Bravo producten voor korting op een nieuwe automaat, bijvoorbeeld een Franke koffiemachine en waardebonnen. U zult niet de eerste organisatie zijn die dankzij Primo Bravo koffie een koffieautomaat helemaal gratis ontvangt!