Langerak de Jong
Koffiemachine kopen: met het juiste advies de beste koffie

De perfecte koffiemachine is de machine die precies past in uw organisatie. Langerak de Jong heeft alle merken machines én zorgt voor een ongestoorde werking. Heeft u interesse of wilt u een nieuwe koffiemachine kopen? Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis adviesgesprek.

Koffiemachine filterDe professional voor uw koffieautomaat voor zakelijk gebruik.

Al onze producten boven €275 gratis bezorgd tot in de bedrijfskantine.

Bekijk alle voordelen!

Koffieautomaten

60 Resultaten

Koffiemachine kopen? Onpartijdig advies voor de juiste keuze

Zoekt een nieuwe Douwe Egberts koffiemachine, een WMF koffiemachine of een Jura koffiemachine voor zakelijk gebruik? Misschien bent u niet op de hoogte van alle mogelijkheden. Wij wel. En onze kennis over koffiemachines delen wij graag met u. Het kiezen van precies de juiste automaat is namelijk een kwestie van kennis delen, maar zeker ook van luisteren.

Zo heeft u misschien voorkeur voor een bepaalde zetmethode en misschien smaakt uw melange prima. Of juist niet. Wat uw voorkeur ook is: het gaat erom dat de koffiemachine wordt geselecteerd die precies past bij u. 

De koffiemachine  voor de juiste keuze

De kans is groot dat u slaagt bij totaalleverancier Langerak de Jong in Zoetermeer. Ons assortiment van ruim 60 koffiemachines voor zakelijk gebruik biedt u alle zetmethodes. Maar daarnaast heeft u ruime keuze in uitvoering, opties en merken. 

Samen met de juiste koffie, bijvoorbeeld ons eigen merk Primo Bravo zorgt u zo voor een rijke kop koffie op het werk. En door het maatwerk is dat dan voor u -en uw collega's- de lekkerste koffie op het werk.

Primo Bravo koffie heeft fairtrade en biologische melanges, samen met alle toebehoren als creamer, melkproduct, topping en suiker én koffiebekers. Dus wat het ook wordt; een WMF koffiemachine, Douwe Egberts koffiemachine, een Jura koffiemachine of een De Jong Duke? Met ons eigen merk koffie Primo Bravo haalt u eruit wat erin zit!

Service erbij?

Wilt u de grootste zekerheid voor de koffievoorziening bij u? Onze operators komen graag langs om uw koffiemachines bij te vullen, te reinigen en te onderhouden. Zo voorkomt u oponthoud en onderbrekingen en haalt u het beste uit uw koffiemachines. En mocht de automaat toch in storing staan, dan lossen onze ervaren technici het op met u.   

Selecteer de automaat van uw keuze hierboven en wij nemen contact met u op voor een vrijblijvende proefplaatsing of showroombezoek!

Eén merk voor uw koffievoorziening
Wilt u in een keer de koffievoorziening compleet hebben? Maak kennis met Primo Bravo koffie, het eigen merk van Langerak de Jong. Primo Bravo staat al tientallen jaren voor rijke en smaakvolle koffie op het werk. Doordat wij Primo Bravo zelf ontwikkelen, kunnen wij u effectief advies geven over de beste melange. Daarom kunnen wij zo de kosten voor u in de gaten houden. 

Voor iedere koffiemachine bestaat de juiste melange voor u. Maar denk ook aan hoogwaardige dienstverlening. Bijvoorbeeld om uw koffiemachine gevuld, schoon en in prima staat te houden. Onze operators komen graag langs en zorgen zo voor een ongestoorde werking van uw koffiemachine. 

Koffiemachine kopen?

De eerste stap voor een koffieautomaat voor zakelijk gebruik zet u op deze pagina. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de koffiemachine van uw keuze en wij nemen contact met u op!

  

Vergelijk
producten geselecteerd Selectie wissen