Langerak de Jong
Koffiemachines: de juiste keuze voor de beste koffie

De perfecte koffiemachine is de machine die precies past in uw organisatie. alle merken machines én heeft de technische kennis in huis om alle machines te onderhouden. Zoekt u een nieuwe koffiemachine? Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek.

Koffiemachine filterDe professional voor uw koffievoorziening.

Al onze producten boven €275 gratis bezorgd tot in de bedrijfskantine.

Bekijk alle voordelen!

Koffieautomaten

58 Resultaten

Koffiemachine kopen? Onpartijdig advies voor de juiste keuze

Zoekt een nieuwe Douwe Egberts koffiemachine, een WMF koffiemachine of een Jura koffiemachine voor op het werk? Misschien bent u niet op de hoogte van alle mogelijkheden. Wij wel. En onze kennis over koffiemachines delen wij graag met u. Het kiezen van precies de juiste automaat is namelijk een kwestie van kennis delen, maar zeker ook van luisteren.

Zo heeft u misschien voorkeur voor een bepaalde zetmethode en misschien smaakt uw melange prima. Of juist niet. Wat uw voorkeur ook is: het gaat erom dat de koffiemachine wordt geselecteerd die precies past bij u. 

De koffiemachine  voor de juiste keuze

De kans is groot dat u slaagt bij totaalleverancier Langerak de Jong in Zoetermeer. Ons assortiment van ruim 60 koffiemachines biedt u alle zetmethodes. Maar daarnaast heeft u ruime keuze in uitvoering, opties en merken. 

Samen met de juiste koffie, bijvoorbeeld ons eigen merk Primo Bravo zorgt u zo voor een rijke kop koffie op het werk. En door het maatwerk is dat dan voor u -en uw collega's- de lekkerste koffie op het werk.

Primo Bravo koffie heeft fairtrade en biologische melanges, samen met alle toebehoren als creamer, melkproduct, topping en suiker én koffiebekers. Dus wat het ook wordt; een WMF koffiemachine, Douwe Egberts koffiemachine, een Jura koffiemachine of een De Jong Duke? Met ons eigen merk koffie Primo Bravo haalt u eruit wat erin zit!

Service erbij?

Wilt u de grootste zekerheid voor de koffievoorziening bij u? Onze operators komen graag langs om uw koffiemachines bij te vullen, te reinigen en te onderhouden. Zo voorkomt u oponthoud en onderbrekingen en haalt u het beste uit uw koffiemachines. En mocht de automaat toch in storing staan, dan lossen onze ervaren technici het op met u.   

Selecteer de automaat van uw keuze hierboven en wij nemen contact met u op voor een vrijblijvende proefplaatsing of showroombezoek!

  

Vergelijk
producten geselecteerd Selectie wissen