Langerak de Jong

Koffiemachine filterDe professional voor uw koffieautomaat voor zakelijk gebruik.

Al onze producten boven €285 gratis bezorgd tot in de bedrijfskantine. Het voordeel van koffiegroothandel en totaalleverancier Langerak de Jong. Profiteer van het assortiment van 5000+ artikelen en onafhankelijk advies voor een nieuwe koffiemachine op het werk.

Bekijk alle voordelen!

Koffieautomaten

55 Resultaten

Koffiemachine filterDe professional voor uw koffieautomaat voor zakelijk gebruik.

Al onze producten boven €285 gratis bezorgd tot in de bedrijfskantine. Het voordeel van koffiegroothandel en totaalleverancier Langerak de Jong. Profiteer van het assortiment van 5000+ artikelen en onafhankelijk advies voor een nieuwe koffiemachine op het werk.

Bekijk alle voordelen!
55 Resultaten

Koffiemachine kopen? Met het juiste advies komt u er wel. 

Een Douwe Egberts koffiemachine, een Franke koffiemachine of een Jura koffiemachine? Het selecteren van de juiste koffiemachine voor op het werk, kan lastig zijn. Voor uw budget en uw wensen, wilt u het beste resultaat. Wilt u onafhankelijk advies van een betrouwbare speler met tientallen jaren ervaring? Maak hierboven dan een eerste vergelijking, Langerak de Jong adviseert u graag, vrijblijvend en betrouwbaar.  

Langerak de Jong is official dealer van Douwe Egberts, voor een Douwe Egberts koffiemachine voor u op maat.  Dat is ook mogelijk voor een stijlvolle Jura koffiemachine. In onze showroom in Zoetermeer kunt u ook terecht voor een Franke koffiemachine, De Jong Duke koffieautomaat of een Animo koffiemachine.

Uw voorkeur en smaak staat voorop, en daar zoeken wij het juiste merk bij. Koop of huur, dat beslist u zelf. En naar wens met full service automatenverzorging. Maar dat wil niet zeggen dat wij deze koffiemachines adviseren. Wij zijn ongebonden en onpartijdig. Wilt u merk A, dan krijgt u merk A. 

Douwe Egberts koffiemachine
Hiervoor bent u al jaren bij ons aan het vertrouwde adres. Wij zijn official dealer van Douwe Egberts. Wat u daar aan heeft? U heeft de zekerheid dat u een helder advies krijgt over de mogelijkheden en prestaties van een koffieautomaat. Daarbij richten we ons vooral op de situatie bij op het werk. De ene Douwe Egberts koffiemachine past nu eenmaal beter dan de ander. En dankzij ons netwerk zijn alle opties en aanpassingen mogelijk. Op die manier komen we zo dicht mogelijk bij wat u voor ogen heeft. Niet gericht op de verkoop van een bepaald merk of type, maar zo goed mogelijk aansluiten op uw wens. 

Franke koffiemachine
U herkent ze wellicht van restaurants met kwalitatief goede koffie; de zwart-glimmende Franke koffiemachines. Die kwaliteit koffie wordt ook steeds vaker gewenst op de werkvloer. En vaak komen onze klanten dan uit bij een Franke koffiemachine, bijvoorbeeld de Franke A400 en A600. Bent u kritisch op de kwaliteit van koffie? Wilt u echt goed voor de dag komen als het gaat om smaak en uiterlijk? Franke komt tegemoet aan de strengste eisen en biedt u daarnaast ongekend bedieningsgemak. Vraag een proefplaatsing aan of kom de rijke koffie proeven in onze showroom! 

Jura Koffiemachine
Door het grote succes van de Jura koffiemachine thuis, hoeven we tegenwoordig maar weinig uit leggen over dit merk. Toch is er een goede reden om langs te komen bij ons in de showroom. Als u de koffie uit een Jura koffiemachine nog niet heeft geproefd, namelijk. De rijke koffie is absoluut een aanrader. De koffie proeven bij u op locatie kan natuurlijk ook met een gratis proefplaatsing. Onze klanten waarderen Jura om zijn vormgeving, kwaliteit in koffie en de vele mogelijkheden, afgezet tegen een geringe omvang.    

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Ideale combi met Primo Bravo, de lekkerste koffie op het werk  

Vraag naar de combinatie van een nieuwe koffiemachine en ons eigen merk koffie Primo Bravo! De kans is groot dat u bespaart op de inkoopkosten. Primo Bravo is A-kwaliteit koffie en wordt in beheer van totaalleverancier en koffie groothandel Langerak de Jong voor u gebrand. 

Ook voor alle toebehoren, food en non-food kunt u terecht bij ons.  Daarnaast adviseren wij steeds vaker over het inrichten van een Gezonde SchoolkantineBekijk ons assortiment en dien het online in als bestellijst, dan brengen wij voor deze artikelen een offerte uit aan u!

 

Vergelijk
producten geselecteerd Selectie wissen