Langerak de Jong
Koffiemachine kopen: met het juiste advies de beste koffie

De perfecte koffiemachine is de machine die precies past in uw organisatie. Langerak de Jong heeft alle merken machines én zorgt voor een ongestoorde werking. Heeft u interesse of wilt u een nieuwe koffiemachine kopen? Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis adviesgesprek. PS: op zoek naar een gebruikte koffiemachine?

Koffiemachine filterDe professional voor uw koffieautomaat voor zakelijk gebruik.

Al onze producten boven €275 gratis bezorgd tot in de bedrijfskantine.

Bekijk alle voordelen!

Koffieautomaten

62 Resultaten

Koffiemachine kopen? Met het juiste advies komt u er wel. 

Vraag offerte aan

Het selecteren van de juiste koffiemachine voor op het werk, kan lastig zijn. Voor uw budget wilt u het beste resultaat. Wilt u onafhankelijk advies van een betrouwbare speler met tientallen jaren ervaring. Maak hierboven een eerste vergelijking, dan adviseren wij u graag. 

Langerak de Jong is official dealer van Douwe Egberts, voor een Douwe Egberts koffiemachine voor u op maat.  Dat is ook mogelijk voor een stijlvolle Jura koffiemachine. In onze showroom in Zoetermeer kunt u ook terecht voor een WMF koffiemachine, De Jong Duke koffieautomaat of een Animo koffiemachine.

Uw voorkeur en smaak staat voorop, en daar zoeken wij het juiste merk bij. Koop of huur, dat beslist u zelf. En naar wens met full service automatenverzorging. Maar dat wil niet zeggen dat wij deze koffiemachines adviseren. Wij zijn ongebonden en onpartijdig. Wilt u merk A, dan krijgt u merk A. 

Douwe Egberts koffiemachine
Hiervoor bent u al jaren bij ons aan het vertrouwde adres. Wij zijn official dealer van Douwe Egberts. Wat u daar aan heeft? U heeft de zekerheid dat u een helder advies krijgt over de mogelijkheden van een koffieautomaat. Daarbij richten we ons vooral op de situatie bij op het werk. De ene Douwe Egberts koffiemachine past nu eenmaal beter dan de ander. Dat bedoelen wij met advies op maat. Niet gericht op de verkoop van een bepaalde automaat, maar zo goed mogelijk aansluiten op uw wens. 

WMF Koffiemachine
De WMF koffiemachine is in opkomst, dat merken wij ook. Dat is niet zo gek, want juist voor bedrijven heeft de WMF aansprekende pluspunten. Iedere WMF is met Duitse degelijkheid opgebouwd uit duurzame materialen. Daarnaast is een WMF koffiemachine aantrekkelijk vormgegeven en zorgt de techniek voor heerlijke koffie uit verse espressobonen. Een visitekaartje op het werk. 

Jura Koffiemachine
Door het grote succes van de Jura koffiemachine thuis, hoeven we tegenwoordig maar weinig uit leggen over dit merk. Toch is er een goede reden om langs te komen bij ons in de showroom. Als u de koffie uit een Jura koffiemachine nog niet heeft geproefd, namelijk. De rijke koffie is absoluut een aanrader. De koffie proeven bij u op locatie kan natuurlijk ook met een gratis proefplaatsing.    

 

Ideale combi met Primo Bravo, de lekkerste koffie op het werk  

Vraag naar de combinatie van een nieuwe koffiemachine en ons eigen merk koffie Primo Bravo! De kans is groot dat u bespaart op de inkoopkosten. Primo Bravo is A-kwaliteit koffie en wordt in beheer van totaalleverancier en koffie groothandel Langerak de Jong voor u gebrand. 

Ook voor alle toebehoren, food en non-food kunt u terecht bij ons.  Bekijk ons assortiment en dien het online in als bestellijst, dan brengen wij voor deze artikelen een offerte uit aan u!

 

Vergelijk
producten geselecteerd Selectie wissen