Langerak de Jong

Spaar voordeel met het Langerak de Jong Loyaliteitsprogramma

Bij de aanschaf van Primo Bravo artikelen spaar je automatisch Primo Bravo punten. Je kunt sparen voor cadeaubonnen, korting op een automaat of het bedrag doneren aan het Liliane Fonds. Je drinkt zo de beste koffie op het werk én spaart voor cadeaus en voordeel!

Bij elke €2,- die je besteedt aan Primo Bravo producten ontvangt je 1 punt. Ieder punt is €0,05 waard. Je vindt het aantal gespaarde punten links onderaan op de factuur.

Je kunt punten inwisselen als je 500 punten (waarde: €25,-) hebt gespaard. Je kunt dan kiezen uit een aantal mogelijkheden:

Word klant bij Langerak de Jong en profiteer van ons loyaliteitsprogramma!

Je kunt de wensen telefonisch of via e-mail aangeven.

*Punten sparen voor het Liliane Fonds

Spaar voor het Liliane Fonds met Langerak de Jong

Langerak de Jong heeft de stichting Liliane Fonds uitgekozen als goed doel voor de opbrengst van het Primo Bravo loyaliteitsprogramma. Het Liliane Fonds is een fonds voor kinderen in ontwikkelingslanden met een handicap.

De hulpverlening kenmerkt zich door een sterk persoonsgerichte aanpak binnen de gezinssituaties.

Jaarlijks geeft het Liliane Fonds aan duizenden kinderen en jongeren met een lichamelijke of verstandelijke handicap een doeltreffende opstap voor hun verdere leven.

Het gaat om operaties, (para)medische behandelingen, hulpmiddelen om beter te kunnen lopen, zitten of staan, een bril, een gehoorapparaat, (speciaal) onderwijs, een vakopleiding of een praktische aanzet tot zelfstandigheid.

Kijk zelf eens op hun site www.lilianefonds.nl en lees alles over de goede zaken die zij nastreven. Wij hopen dat wij in samenwerking met jullie en ons Primo Bravo loyaliteitsprogramma ons steentje kunnen bijdragen aan deze mooie organisatie. 

Als je besluit jouw gespaarde punten te doneren aan het Liliane Fonds, verhoogt Langerak de Jong de donatie met 25%. Iedere 500 punten is dus goed voor een overboeking van €31,25 voor het Liliane Fonds. 

MELD U AAN EN PROFITEER