HomeHuismerkPrimo Bravo

Met Primo Bravo heeft u altijd verse koffie op werk

Belangrijke besprekingen, informele ontmoetingen, dagelijkse pauzes, lange vergaderingen, collegiale gesprekken: genoeg gelegenheden waarom koffie op kantoor noodzakelijk is. De koffie van Primo Bravo hebben een heerlijke smaak en een aantrekkelijke geur. De melanges van Primo Bravo garanderen u vakmanschap en kwaliteit voor de beste kop koffie, iedere dag opnieuw. Primo Bravo is het exclusieve eigen merk van Langerak de Jong.    

Primo Bravo is het eigen merk van Langerak de Jong. Deze koffie is al snel 10% goedkoper dan A-merken. De smaak is echter minstens zo goed. 

Koffie op kantoor: Waarom moet u kiezen voor Primo Bravo?

  • Smaakvol: Primo Bravo staat voor heerlijk pittige koffie met een zachte nasmaak en een verleidelijke geur. Precies zoals u het wilt: gastvrij en smaakvol.
  • Complete lijn: Primo Bravo is verkrijgbaar in alle varianten. Van cacao voor chocolademelk tot snelfiltermaling koffie en van espressobonen tot fresh brew. Inclusief suiker, creamer, bekers en roerstaafjes.
  • Lage prijs: Primo Bravo koffie is aanzienlijk scherper geprijsd dan de koffie van de bekende A-merken. Dat betekent meer koffie op kantoor voor minder geld. We rekenen graag voor u uit hoeveel u kunt besparen!
  • Professionele koffieautomaten op kantoor: Met de automaten en koffieapparaten van diverse fabrikanten verzekert Langerak de Jong u op elk moment van een vers kopje koffie. U kunt ervoor kiezen om de koffieautomaten te kopen, maar u kunt deze ook huren. Veel bedrijven gingen u voor.'
  • Fairtrade varianten: Wij hebben ook Fairtrade koffie in ons assortiment. Een voorbeeld hiervan zijn de Primo Bravo espressobonen. Maar ook de Fresh Brew variant kunt u bij ons bestellen.

Koffietoebehoren op kantoor

Het Primo Bravo assortiment bestaat niet alleen uit koffie. Handige artikelen van ons eigen merk zoals suiker- en creamersticks, chocosticks, roerlepeltjes en afvalzakken kunt u ook bestellen. Met dit assortiment maakt u de koffievoorziening op het werk compleet.

Vraag een offerte aan voor onze koffie

Heeft u behoefte aan (nieuwe) koffie op kantoor? Vraag een vrijblijvende offerte aan! U ontvangt vervolgens een prijsopgaaf op maat. Eventueel komt één van onze vertegenwoordigers geheel vrijblijvend bij u langs om uw wensen ter plaatse te bespreken. 

AssortimentSpaarprogrammaPrimo Bravo folder