HomeEigen merkPrimo Bravo

Primo Bravo: heerlijke smaak, eerlijke prijs

de beste koffie op werk: bestel Primo Bravo onlineBelangrijke besprekingen, informele ontmoetingen, dagelijkse pauzes, lange vergaderingen, collegiale gesprekken: genoeg gelegenheden waarbij het belangrijk is u goed te presenteren. Doet u dat ook met uw koffie?

Bent u zoek naar de lekkerste koffie op werk? Die heeft u gevonden! De verse koffie en de lekkerste koffiebonen op het werk komen van Primo Bravo. Ons eigen merk heeft een rijke smaak en is voordelig geprijsd. Langerak de Jong heeft Primo Bravo ontwikkeld om onze klanten de beste koffie op het werk te serveren, tegen de laagste prijs. Steeds meer organisaties in het mkb ontdekken de voordelen. Vraag nu ook een offerte aan en geniet van de verse koffiebonen, fresh brew koffie op het werk en de instantkoffies. 

De melanges van Primo Bravo garanderen u vakmanschap en kwaliteit voor de beste kop koffie, iedere dag opnieuw.

Primo Bravo is het eigen merk van Langerak de Jong. Deze koffie is al snel 10% goedkoper dan A-merken. De smaak is echter minstens zo goed. 

De beste koffie op het werk: waarom Primo Bravo?

  • Smaakvol: Primo Bravo staat voor heerlijk pittige koffie met een zachte nasmaak en een verleidelijke geur. Precies zoals u het wilt: gastvrij en smaakvol.
  • Complete lijn: Primo Bravo is verkrijgbaar in alle varianten. Van cacao voor chocolademelk tot snelfiltermaling koffie en van espressobonen tot fresh brew. Inclusief suiker, creamer, bekers en roerstaafjes.
  • Lage prijs: Primo Bravo koffie is aanzienlijk scherper geprijsd dan de koffie van de bekende A-merken. Dat betekent meer koffie op kantoor voor minder geld. We rekenen graag voor u uit hoeveel u kunt besparen!
  • koffieautomaten kopen  voor plaatsing bij u op kantoor: Met de automaten en koffieapparaten van diverse fabrikanten verzekert Langerak de Jong u op elk moment van een vers kopje koffie. Kopen kan, een koffieautomaat huren is uiteraard ook geen probleem. Veel bedrijven gingen u voor.'
  • Fairtrade en biologisch: Waar komt uw koffie nu vandaan? Onze espressobonen en fresh brew koffie zijn fairtrade en biologisch. Een verantwoorde kop koffie, waarbij rekening wordt gehouden met mens en milieu. Dat smaakt nog beter!

Koffietoebehoren op kantoor

Het Primo Bravo assortiment bestaat niet alleen uit koffie. Handige artikelen van ons eigen merk zoals suiker- en creamersticks, chocosticks, roerlepeltjes en afvalzakken kunt u ook bestellen. Met dit assortiment maakt u de koffievoorziening op het werk compleet.

Vraag een offerte aan!

Vraag vrijblijvend een offerte aan! U ontvangt vervolgens een prijsopgaaf op maat. Wij komen graag bij u langs. Een proefplaatsing of een showroombezoek voor de beste koffie op het werk, regelen wij graag voor u. 

Nog meer voordeel?

Is er zeker! Met het loyaliteitsprogramma van Primo Bravo spaart u bij Primo Bravo producten voor korting op koffieautomaten, geschenken en waardebonnen. U zult niet de eerste organisatie zijn die dankzij Primo Bravo koffie een koffieautomaat helemaal gratis ontvangt!

AssortimentSpaarprogrammaPrimo Bravo folder