HomeEigen merkTea of Life thee

Tea of Life thee

Tea of Life is het antwoord van Langerak de Jong op de vraag naar eerlijk geproduceerde thee. Als u Tea of Life drinkt geniet u van heerlijke thee van plantages uit Sri Lanka.

U zou Tea of Life alleen al kunnen kopen door de gezonde melanges, de verkwikkende kruiden en de smaken met echte stukjes fruit. Maar er zijn nog een paar belangrijke redenen waarom Tea of Life een plekje verdient bij u op werk. Met Tea of Life steunt u het personeel op de theeplantage. Daarnaast zijn steeds meer melanges biologisch. Instituut SKAL controleert onafhankelijk of de thee voldoet aan alle eisen.

Het beste theeblad

Alleen de bovenste twee blaadjes en de knop van de theeplant zijn goed genoeg voor Tea of Life. De plantages zelf bevinden zich op een hoogte van ongeveer 1500 meter; ideale omstandigheden voor de groei. Deskundige en theeplukster Ina Esram ziet er op toe dat de kwaliteit in orde blijft, voordat de thee wordt verpakt. Snel nadat de thee is aangekomen bij Axxent in Gorinchem, gaat de thee naar ons magazijn in Zoetermeer. 

Zo blijft de thee vers en wordt er gehandeld met korte lijntjes. 

Beter voor het personeel

Tea of Life heeft het Fairtrade-predicaat. Het personeel van de plantage merkt dat in het dagelijks leven. Zij krijgen een vastgestelde minimumprijs voor de thee. Daarbovenop wordt een premie gegeven. De Fairtrade Premium Committee, bestaande uit werknemers en management, beslist over de bestemming voor dit geld. Door de aankoop van Tea of Life bij Langerak de Jong steunt u de ontwikkeling van het personeel op de theeplantage. 

 Langerak de Jong, een thee groothandel, biedt 17 verschillende Tea of Life smaken zoals aardbei, rooibos, groene thee, English blend, bosvruchten en nog veel meer. U kunt ook kiezen voor een dispenser of een display om meerdere varianten Tea of Life aan te bieden.

Naast ons huismerk Tea of Life kunnen wij u ook thee van onder andere Pickwick, Zonnatura, Bradley's en Lipton bieden. Een thee groothandel dient immers een groot aanbod te hebben voor haar klanten.

 

Tea of Life assortimentThee assortiment