HomeHuismerkTea of Life thee

Tea of Life thee

Een thee groothandel die voor kwaliteit & smaak staat

Thee groothandel Langerak de Jong vermarkt Tea of Life thee. Deze komt rechtstreeks van de plantage uit Sri Lanka. Na het oogsten wordt de thee direct vers verpakt om de smaak te behouden. Zo kunt u op elk moment van de dag genieten van een heerlijke kop thee waarvan u de pure herkomst kunt proeven. De fruit varianten bevatten echt fruit voor een heerlijke smaak- en geurbeleving.

Wij zijn een thee groothandel met Fair Trade producten van Tea of Life

De thee van Tea of Life is eerlijk geproduceerd en verdient daardoor het Fairtrade keurmerk. Dat is iets wat wij als thee groothandel toejuichen. Met uw keuze voor Tea of Life steunt u de thee plantage en draagt u bij aan eerlijke handel. De strenge eisen waarborgen de pure kwaliteit van Tea of Life. 


Een thee groothandel met een diep assortiment Tea of Life thee

Langerak de Jong, een thee groothandel, biedt 17 verschillende Tea of Life smaken zoals aardbei, rooibos, groene thee, English blend, bosvruchten en nog veel meer. U kunt ook kiezen voor een dispenser of een display om meerdere varianten Tea of Life aan te bieden.

Naast ons huismerk Tea of Life kunnen wij u ook thee van onder andere Pickwick, Zonnatura, Bradley's en Lipton bieden. Een thee groothandel dient immers een groot aanbod te hebben voor haar klanten.

Voor meer informatie over Tea of Life thee kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen. Voor het aanbod van thee groothandel Langeral de Jong kunt u op één van onderstaande buttons klikken.

Tea of Life assortimentThee assortiment