Langerak de Jong

Routeverkoop: dé bezorgservice voor kleinere bedrijven

Routeverkoop van Langerak de JongDe 275 meestverkochte producten van Langerak de Jong zijn beschikbaar voor iedereen! Meld je aan voor Routeverkoop en onze chauffeurs komen binnenkort langs met onze eigen merk Primo Bravo koffie, andere merken koffie, Tea of Life thee, papierwaren en andere kantinebenodigdheden. Met regelmaat gebracht,  zonder inspanning van jullie kant. 

Routeverkoop is bedoeld voor een organisasties die niet in de gelegenheid zijn om grote orders te plaatsen bij een groothandel. Wil je een order plaatsen van bijvoorbeeld €100,-? Dan is Routeverkoop geschikt voor jullie. Wij rijden een vaste route en besparen zo de bezorgkosten. 

Géén minimale ordergrootte, geen bezorgkosten


Bij het routeverkoop-assortiment is er geen sprake van een minimale ordergrootte. Onze routeverkoper komt periodiek bij je langs met ongeveer 275 producten. De producten betaal je op rekening. Wij vullen de voorraad bij en helpen met het beheer.

Voordelen
  • Efficiënt. Je bent geen tijd kwijt aan inkoop en voorraadbeheer.
  • Gemakkelijk. Alle artikelen zijn op voorraad. 
  • Maatwerk. De bezorger levert ter plekke naar wens extra producten vanuit zijn auto.
  • Eenvoud: Één factuur voor food en de non-food artikelen en wij rekenen geen leveringskosten.
  • Voordelig. Geen bezorgkosten. 
  • Service. De bezorger komt naar jullie toe en inventariseert op verzoek de voorraad. Zonodig wordt direct aangevuld. 

Komen wij ook bij u langs?
Wij leveren in heel de Randstad en de regio's IJmuiden/Beverwijk, Amersfoort/Barneveld, Dordrecht, Breda, Tilburg en 's- Hertogenbosch

Heb je interesse in routeverkoop? Neem contact met ons op. Vul onderstaand formulier in. Onze routeverkoper komt graag bij je langs.
Het Routeverkoop-assortiment van Langerak de Jong