Langerak de Jong

Sleek can

De 330 ml blikverpakkingen van Coca-Cola worden in een nieuw jasje gestoken!

Deze verpakkingen hebben al meer dan 50 jaar dezelfde vorm en na een succesvolle lancering van de nieuwe 330 ml blikverpakking in meerdere Europese landen is het nu tijd om deze innovatie ook in Nederland op de markt te brengen.

Meer informatie over deze wijziging vindt u via Nieuw jasje Coca-Cola blikverpakkingen 330 ml

De nieuwe varianten Coca-Cola sleek cans worden in de komende weken aan ons geleverd. Voor een bepaalde periode is zowel de fat can als de sleek can te bestellen. Dit in verband met het ombouwen van automaten voor de sleek can.

Bestelt u via internet?

Zodra er een sleek variant op voorraad is vindt u deze in onze webshop. Zodra u deze heeft besteld staat deze een volgende keer in u vaste bestellijst.

Prijs

De prijs van de sleek cans is ongewijzigd.

Ombouw automaat

Heeft u een automaat staan die geplaatst is via Langerak de Jong dan ontvangt u begin mei een e-mail van onze technische dienst voor de ombouw van de automaat. 

U hoeft dan ook nog niet de sleek can te bestellen. 

Heeft u eerder al vragen, neem dan contact op met onze technische dienst via t.dienst@ldj.nl of via telefoonnummer 079-362 05 15, keuze 1. 

Huurt u rechtstreeks via Coca-Cola een automaat en deze is nog niet omgebouwd naar de sleek can, neemt dan contact met op met Coca-Cola via telefoonnummer 010–245 69 00 of email nlcustomercontact@ccep.com.