Langerak de Jong

De servicegerichte groothandel voor Zoetermeer

 

Zoetermeer voor Langerak de Jong

Vertrouw op de service en het complete assortiment voor het Zoetermeerse bedrijfsleven! Eén adres voor uw koffie, thee, koffiemachines en alle andere kantinebenodigdheden. 

Neem contact op en ontdek ALLE voordelen

Alle voordelen op een rijtje

  • uw kantinebenodigdheden bezorgd tot in de bedrijfskeuken
  • gratis bezorging vanaf €275 
  • gratis ophalen in Zoetermeer zonder minimale ordergrootte*
  • onafhankelijk advies voor de beste koffie en thee op het werk
  • A-kwaliteit koffie groothandel met een eigen merk koffie: Primo Bravo
  • snel en veilig online bestellen op afspraak
  • gevestigd in Zoetermeer, dus korte lijnen en voorraad in de buurt

Franke koffiemachine voor Zoetermeer op het werk

Ontdek de voordelen voor uw bedrijfsvoering. Wij maken vrijblijvend een (online) afspraak met uvoor een offerte of een proefplaatsing voor een nieuwe koffiemachine. 

Langerak de Jong adviseert u onafhankelijk en heeft meer dan 60 modellen in het assortiment en is official dealer van Douwe Egberts voor een nieuwe DE-koffiemachine. 

Gratis ophalen van uw bestelling

Veel klanten halen daarnaast hun order op bij ons centrale magazijn aan de Chroomstraat in Zoetermeer. Vaak staat uw order al na een paar uur klaar en kunt dit zonder kosten ophalen!

NEEM CONTACT OP EN ONTDEK ALLE VOORDELEN

Koffiemachine nodig voor op het werk?

U weet vaak zelf al welke koffie in de smaak valt, en welke juist niet. Wij koppelen dit aan deskundig en onafhankelijk advies over de beste koffiemachine op het werk. Dat kan een Douwe Egberts koffiemachine zijn, maar ook een premium merk als Franke. Ook voor bijvoorbeeld Etna, De Jong Duke en Animo kunt u bij ons terecht. Dat geldt ook voor het onderhoud van uw koffiemachine, of een aantrekkelijke huur of lease. 

Daarnaast hebben wij op ieder moment ruime keuze in occassions. Bekijk het actuele aanbod van onze koffiemachine outlet.  

Geniet van de premium kwaliteit van Primo Bravo koffie 

 

*de genoemde voordelen gelden ook voor alle organisaties buiten Zoetermeer...het is dan wel verder rijden voor het ophalen van de order! Wij bezorgen daarom in een groot deel van Nederland, informeer gerust naar uw locatie!